Om os

ProGreenland er etableret i 2017 og er en 100 % grønlandsk ejet virksomhed, der vejleder og rådgiver grønlandske interessenter omkring projektfinansiering og projektledelse.

ProGreenland

ProGreenland er Grønlands Internationale Programkontor, hvor man for første gang på ét og samme sted vil kunne få information og vejledning omkring EU programmerne Northern Periphery and Arctic, Horizon 2020 og Erasmus+.

Derudover varetager ProGreenland også kontaktpunktsforpligtelserne for programmet Nordisk Atlantsamarbejde (NORA).

ProGreenland er ejet af Jan Mørch Pedersen.

Jan er født og opvokset i Grønland og har en Bachelorgrad i Politik og Administration, Mastergrad i European Studies samt en CBA. Derudover er han certificeret i PRINCE2 Foundation og Practitioner og i PPA profilanalyse.

Jan har tidligere arbejdet som specialkonsulent i det hedengangne Grønlands- Turist og Erhvervsråd og som Projektchef i Greenland Business og har været kontaktpunkt for NPA, NORA og FP7 programmerne i henholdsvis 9,8 og 4 år. 

Derudover har Jan de sidste 5 år beskæftiget sig med fundraising og fondsansøgninger og har i den sammenhæng været involveret i projekter med budgetter spændende fra 1 – 50 mio. kr.  

Vi er

Jan Mørch Pedersen

(Managing partner)

Jan er født og opvokset i Grønland og har en Bachelorgrad i Politik og Administration, en Mastergrad i European Studies og et Certificate in Business Administration samt Executive MBA. Derudover er han certificeret i PRINCE2 Foundation og Practitioner og i Thomas International PPA og Thomas International HPTI.

Dennis Hørmann

Partner

Dennis er kandidatuddannet inden for kommunikation og økonomi og har supplerende efteruddannelser i fundraising, sponsering og projektstyring samt mange års erfaring med fundraising og projektudvikling.

Vivian Mørch Simonsen

Administrator

Tekst kommer senere